0702 — 18 62 48silverstadensmiljoteknik@outlook.com

Minireningsverk i Heby och Gävle

Minireningsverk i Heby och Gävle

Om du är intresserad av att köpa ett minireningsverk i Heby eller Sala, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Silverstadens Miljöteknik. Vi har vad du önskar och våra medarbetare, tillika experter kan ge dig tips och råd inför valet av minireningsverk. Med vår hjälp blir det enkelt och kostnadseffektivt att vara miljövänlig i Heby och Gävle. Våra produkter håller yppersta standard och vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade, så att vi kan tillhandahålla de modernaste och mest kvalitativa produkterna på marknaden inom vår bransch.

Silverstadens Miljöteknik är certifierade

Det kan vara bra att känna till att Silverstadens Miljöteknik är certifierade av Bra Miljöteknik Sverige AB. Vi kan tack vare detta sälja reningsverk och tillbehör från Biovac, som är ett företag, som har funnits i mer än 30 år. I Sverige och Norge finns det i dagsläget mer än 11000 anläggningar som har tillverkats av just Biovac. Alla produkter från Biovac tillverkas i Norge. Produkterna är anpassade efter det nordiska klimatet. Du får alltså en produkt som är anpassad efter de förutsättningar som råder här på våra nordliga breddgrader.

Olika valmöjligheter

Silverstadens Miljöteknik säljer flexibla produkter. Med detta menas att man både kan gräva ner dem och montera dem i frostfritt utrymme ovan jord. Du har alltså själv möjligheten att avgöra hur du vill ha ditt minireningsverk monterad. Alla har olika behov och förutsättningar. Detta tar Silverstadens Miljöteknik fasta på.

Lång livslängd ger dig en unik trygghet

De produkter som vi säljer här på Silverstadens Miljöteknik har en lång livsläng. Detta ger dig som kund i Heby och Gävle en bra trygghet. Du kan lita på att våra produkter håller i många år. Detta gör att du kan räkna med att du kommer att tjäna igen den kostnad som du har lagt på investeringen innan din produkt har gjort sitt.